Ämne:


Yoshi älskar Flynn...

... men jag tror inte att känslorna är besvarade!
 
 

Ny klänning

Aliyah väntar tålmodigt på att jag ska virka färdigt hennes nya klänning. Den ska bli långärmad och det är första gången jag kommer försöka mig på det, men tror nog det ska gå bra!
 
 

Tidig julklapp!

Fångade brevbäraren redan vid dörren och slet nästan paketet från hans händer - mina spel har kommit! Köpte dessa som en tidig julklapp till mig själv. Gissa vad jag kommer göra hela lovet! ;D
 
 

Stephanie Plum - knappast någon nyhet men grym ändå!

Alltså, jag DÖR för denna bokserien! Läste första boken för flera år sedan efter rekommendation från en väninna i gymnasiet, men kom inte mycket längre än så. Nu kan jag inte fatta varför - denna bokserien är ju helt grymt bra! Jag älskar tonen i Evanovich gudomliga serie; det finns humor och action, kärlek och bilar som exploderar (många sådana!). Bokseriens hjältinna Stephanie Plum, en bounty hunter vars enda styrka är hennes envishet och snygga utseende, är precis vad som behövs för att fylla serien med ännu flera böcker. Låt inte mängden böcker i serien skrämma dig - varje bok är fristående och man kan läsa var bok för sig utan någon större förvirring, Evanovich ser till att hålla en uppdaterat om man missat något däremellan. Just nu är jag i full färd med att sluka bok nr 8, och har alltså bara en kvar av de jag har hemma. Nu har jag förstås redan beställt ytterligare tre böcker i serien och de lär väl ha kommit i början av nästa vecka.
 
Skulle man vilja ha en liten introduktion till bokserien eller helt enkelt är mer av en filmperson, kan man se filmen One For The Money, som är baserad på första boken i serien, med Katherine Heigl som Stephanie.
 
 
Och vet ni vad: jag älskar denna serien så pass mycket att jag gått och skaffat mig en egen liten Rex, hamstern som Stephanie har. Min heter däremot Flynn, efter min favorit disney Trassel! Visst är han fin?! :3
 
 

Design and Layout by  Kazooz - Creativity and Design