Ämne:


Också ännu en nykomling... <3

För drygt en vecka sedan kom jag över en annons på forumet Den of Angels, som visade en pukifee Ante, från företaget FairyLand. Detta företag var en av dem som jag besökte för några år sedan och som gjorde mig helt förälskad i deras småttingar. Ante var en av dem jag föll för först, och när jag äntligen kommit in i hobbyn på riktigt bestämde jag mig för att hon var en av de jag skulle skaffa år 2013. Och när jag såg annonsen tänkte jag att JA, henne ska jag ha!
 
Slänger in en bild på två klänningar jag hämtade upp strax innan Mika anlände, de är köpta från Monaedolly
 
Så jag kontaktade ägaren Pauline, som bor i Polen, och jag köpte henne! Lycka! Jag behövde bara vänta fyra arbetsdagar och idag levererades hon till min ytterdörr! Hon är helt perfekt och underbar, trots att hon har lite mer än ett år på nacken! Dessutom fick jag med en blond peruk och en tröja från den förra ägaren, peruken kommer troligen bytas ut senare mot en längre med flätor. Så, här kommer lite bilder från idag på min fina 16cm korta tjej, Mika!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och vill ni veta en hemlighet...?
Nästa vecka kommer det två småttingar till, hihihi....

Två söta systrar!


Nykomlingen!

För drygt två veckor sedan anlände min andra BJD, en Luts Kiwi Romance Version, syster till Eliza! Hon fick namnet Anju. Helt underbart fin <3 Och Eliza blev som förnyad med peruken jag skaffade till henne. Älskar mina två flickor!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och någon dag senare, efter att ha fått ansiktet målat av mig:
 
 

En extra skojsig promenad!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Design and Layout by  Kazooz - Creativity and Design